Nilfisk een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele schoonmaakproducten en diensten.

Het bedrijf werd opgericht met de visie om wereldwijd producten van de hoogst mogelijk kwaliteit te maken en te verkopen en al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk zich aangepast aan de veranderende behoeften van markten en klanten met innovatieve producten en oplossingen.

Met een wereldwijde verkooporganisatie en verkoopkanalen die zich hebben bewezen, hebben wij sterke en waardevolle relaties en partnerschappen met klanten over de hele wereld opgebouwd en wij streven ernaar een koploper te zijn in de technologische vooruitgang om gericht in te kunnen spelen op toekomstige behoeften van de klant.

Nilfisk biedt tegenwoordig een uitgebreid scala aan premium schoonmaakproducten en een vertrouwd aftermarket aanbod voor de professionele markt.

Onze hoofdproductlijnen zijn de vloerreinigingsmachines, stofzuigers en hogedrukreinigers en een breed scala aan huishoudelijke stofzuigers en hogedrukreinigers voor consumenten over de hele wereld.

Het hoofdkantoor van de Nilfisk Group is gevestigd in Denemarken en wij hebben verkoopmaatschappijen in meer dan 40 landen.
In samenwerking met een sterk netwerk van distributeurs kan Nilfisk haar producten in meer dan 100 landen op de markt brengen en verkopen.
Onze productiefaciliteiten bevinden zich in Azië, Europa en Amerika.

Deel deze pagina