Reesink Technische Handel, KUHN en Munsterman Agro Industrie.

Vanuit de vestigingsplaats Apeldoorn richt RTH zich op de verkoop van landbouwwerktuigen aan landbouwmechanisatiebedrijven in Nederland. De bestaansgrond van RTH is de toegevoegde waarde die zij kunnen bieden aan ons. Deze waarde bestaat met name uit het verstrekken van adequate informatie en adviezen en het verlenen van een goede service. Reesink Technische Handel B.V. (RTH) is een dochteronderneming van Reesink N.V., dat werd opgericht in 1786 en is daarmee een van de oudste handelshuizen in het land. Dat is, in combinatie met de uitstekende kwaliteit van de producten, met recht een combinatie om trots op te zijn! 

Kuhn newholland2

Merken

Voor RTH en Munsterman Agro Industrie zijn de belangrijkste gezichtsbepalers sinds 1954 het Franse merk Kuhn en sinds 1985 het Duitse merk Rauch. In de negentiger jaren is daar het Oostenrijkse fabrikant Einböck bijgekomen. Daarna zijn ook de producten van het Oostenrijkse merk Hauer daar aan toegevoegd. Een recente aanwinst in het leveringsprogramma van Munsterman Agro Industrie zijn de Bergmann machines. 

Organisatie en Service

Met ons team van specialisten is RTH continu bezig om onze afnemers steeds beter van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten zijn onze sterkste verkoopargumenten. Onze vertegenwoordigers Sjoerd en Joop zijn steeds op pad om u van de meest actuele informatie en adviezen te voorzien. Zodat u een optimale keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. Daarnaast beschikken wij over een aftersales afdeling die u met raad en daad terzijde staat, zodat u zeker weet dat u op ons kunt rekenen wanneer het er echt op aan komt.

Kuhn Newholland

 

Deel deze pagina