Nieuwe AVANT 220 afgeleverd in Hengelo

Eskes Event Cleaning uit Hengelo (GLD) heeft een schitterende en compacte AVANT 220 in gebruik genomen. Eskes Event Cleaning zal de machine inzetten voor het reinigen van festival terreinen. Hierin is Eskes Event Cleaning een unieke speler. Doordachte constructies en slimme oplossingen dragen bij aan het succes van Eskes Event Cleaning. Deze AVANT 220 zal het transport van Big Bags op zich nemen. Daarin zal deze AVANT zeker zijn mannetje staan.

Een veelzijdige en budgetvriendelijke machine
De AVANT 200 serie is een compacte, multifunctionele krachtpatser, die bijzonder geschikt is voor het bewerken van tuinen, parken en andere terreinen. Maar ook tijdens de wintermaanden staat deze machine niet stil en kan ze ingeschakeld worden voor het ruimen van sneeuw of het strooien van zout.

Dit is een perfecte all-round machine! Deze machine kan u veel tijd en geld besparen voor het onderhoud en aanleggen van tuinen. Gemeenten maken gebruik van deze AVANT voor het onderhoud van stadsparken en openbare groenoppervlakken.

Onderhoud van opritten en het plaatsen van klinkers behoren eveneens tot de mogelijkheden. Door zijn beperkte afmetingen en uitstekende wendbaarheid komt deze compacte alleskunner op plaatsen die voor andere machines moeilijk of niet bereikbaar zijn.

Met een AVANT uit de 200 serie heeft u een krachtige en multifunctionele machine in handen voor het uitvoeren van 1001 jobs!

We wensen Eskes Event Cleaning heel veel succes, werk- en feestplezier toe met deze mooie AVANT 220.

Munsterman Bouwmachines: AVANT knikladers, gegarandeerd de beste keuze!

Deel deze pagina