Nieuwe KUHN PZ190 voor familie Banning

Een KUHN PZ 190 is afgeleverd aan de familie Banning in Vethuizen. De perfect werkende PZ serie van weleer is weer als nieuw leverbaar via KUHN. Kwaliteit ten top! De familie Banning heeft deze maaier met een werkbreedte van 190 centimeter inmiddels in gebruik genomen. Een lange levensduur, eenvoudig te bedienen en bedrijfszeker; dat zijn de eigenschappen van elke KUHN trommelmaaier.

Uitbreekbeveiliging
Als het maaiframe met een obstakel in aanraking komt, zorgt de uitbreekbeveiliging er voor dat het frame niet beschadigt. De maaiunit klapt naar achteren weg. Door eenvoudig even achteruit te rijden komt de maaiunit weer in de werkstand terug.

Bodemdrukontlasting
De standaard gemonteerde ontlastingsveren verplaatsen het gewicht van de maaier naar de hefinrichting van de trekker. Dit reduceert de bodemdruk en ontziet de graszode.

Aankoppeling
De PZ 190 kan aan alle gangbare trekkertypen aangebouwd worden. Standaard kan er gekozen worden voor een cat. 1 of 2 aanspanning. Voor trekkers met brede banden biedt KUHN een speciale adapter aan die de machine verder naar buiten plaatst. Bij de familie Banning gaat de Ford 4610 ervoor en maaien!

We wensen hen veel plezier met deze fantastische maaier.

Munsterman Agro Industrie. Working to feed the world!

  • Banning_Vethuizen09102015_1
  • Banning_Vethuizen09102015_2
  • Banning_Vethuizen09102015_3

Deel deze pagina