Bouwcenter Nobel neemt nieuwe Toyota in gebruik

Bouwcenter Nobel heeft weer een nieuwe Toyota in gebruik genomen. Het betreft ditmaal een zeer complete Toyota Traigo 48, type 8FBET20.
Deze driewiel Toyota Traigo 48 biedt een hefcapaciteit van twee ton. Daarnaast heeft de machine een uitstekende wendbaarheid om navigatie in krappe ruimtes te vergemakkelijken. 

Ook deze truck is uitgerust met het unieke Toyota SAS voor extra veiligheid. Met de unieke Toyota SAS functies zijn onze driewiel heftruckmodellen ontworpen om de productiviteit te verhogen, terwijl de bestuurder beschermd wordt. Met het optioneel leverbare systeem voor zijwaarts batterijwisselen en een hoog niveau van bestuurderscomfort bieden deze trucks nog meer gebruiksgemak.

Enkele pluspunten:
Hefcapaciteit tot 2 ton bij een lastzwaartepunt van 500 mm.;
Hefhoogtes tot 7,5 meter;
Toyota SAS met o.a. stuursynchronisatie en snelheidsreductie bij het nemen van bochten, neigsnelheidbeperking, snelheidsreductie achterwaartse neigsnelheid;
AC-technologie;
Grote keuze uit bedieningssystemen;
Zijwaarts batterij wisselen mogelijk.

De perfecte truck voor elke klus dus. We danken Bouwcenter Nobel voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen heel veel plezier met deze mooie nieuwe Toyota.

Munsterman Intern Transport. Uw BT/Toyota leverancier voor Gelderland en Twente!

Deel deze pagina