Nieuwe New Holland T7.200 afgeleverd.

Theunissen etten 1705 22

Eigenlijk geen aflevering meer, eerder de overhandiging van een New Holland kunstwerk. Zo laat deze prachtige, op maat gebouwde New Holland Golden Jubilee zich het beste omschrijven. Melkveehouderij Theunissen in Etten heeft net voor het losbarsten van het grasseizoen deze unieke tractor in ontvangst genomen.

En het is, los van de kleur, een prachtige machine. Een Auto Command CVT 50 km/uur transmissie, TerraGlide geveerde en geremde vooras (Klasse IV), HD 98" staafas, PowerBeyond CCLS pomp, Zuidberg Tracline fronthef met 1.000 ECO PTO en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ook de cabine is op maat samengesteld met DuoTone lederen bekleding, ATC automatische airconditioning, Intelliview IV monitor en een luxe bijrijdersstoel.

Ook deze New Holland T7.200 is voorzien van volledig geïntegreerde GPS bediening. Met één druk op de CommandGrip joystick rijdt de tractor kaarsrecht. Wij zijn er trots op dat we deze mooie nieuwe New Holland mochten afleveren aan de familie Theunissen. We wensen hen heel veel werk- en rijplezier met deze New Holland Golden Basildon Jubilee.

Munsterman Agro Industrie. Working to feed the world!

Theunissen etten 1705 10

Theunissen etten 1705 13

Theunissen etten 1705 19

Deel deze pagina