Nieuwe KUHN voor familie Grobben.

Grobben Enschede Kuhn 29032015 1

Bij de familie Grobben in Enschede is deze prachtige nieuwe KUHN schudder afgeleverd. Het gaat om het 'topmodel', namelijk de GF17002 GII. Deze geweldige capaciteitsmachine kan in werking worden gezet door een relatief lichte tractor. Een echte win-win situatie dus!

ZEER COMPACT IN TRANSPORTSTAND
De GF 17002 GII laat zich zeer compact inklappen, bij het wegzetten heeft deze machine niet meer ruimte nodig dan menig schudder met een werkbreedte van 10 meter. De KUHN GF17002 GII is tevens zeer veilig tijdens transport. De machine blijft binnen de afmetingen van de trekker, zowel in de breedte als in de hoogte. Tevens kan door de geringe lengte eenvoudig een perceel ingereden worden, de machine heeft in transportstand een grote bodemvrijheid.

TRANSPORTFRAME VOOR COMFORT EN LEVENSDUUR
Door het transportstel wordt het vervoer van deze grote schudder eenvoudig. Moeilijk toegankelijke wegen zoals zandpaden kunnen ook genomen worden. De KUHN heeft geen stootbelasting op de elementen en een perfecte gewichtsverdeling.

De 16 rotoren van de GF 17002 GII passen zich net zo goed aan de bodemoneffenheden aan als twee schudders met acht rotoren of vier schudders met vier rotoren. 

We wensen de familie Grobben heel veel werkplezier met deze mooie nieuwe KUHN.

Munsterman Agro Industrie. Working to feed the world!

Grobben Enschede Kuhn 29032015 4

 

Deel deze pagina