Hoge kortingen op Toyota Tonero!

Toyota Aktie05032015

In verband met extra ondersteuning van Toyota kunnen wij u op de nieuwe Toyota Tonero extra hoge kortingen verlenen. Deze voordelige actie geldt op de Diesel en LPG heftrucks tot 3,5 ton.

Ergonomie 
Comfortabel te bedienen, krachtig en met superieure precisie; de Toyota Tonero kan uw goederen sneller, gemakkelijker en veiliger verplaatsen. Het is de meest productieve vorkheftruck in zijn klasse.

Waarde
De werkelijke economische waarde van kapitaalgoederen wordt bepaald door de bedrijfskosten gedurende de levensduur van het product. Toyota vorkheftucks, met hun beproefde kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen een lage "cost of ownership".

Top prestaties en hoge productiviteit
Alle vorkheftrucks in de Toyota Tonero-serie zijn uitgerust met Toyota SAS veiligheidsfuncties om de algehele prestaties en productiviteit te verhogen. Met hun mastbesturing en grotere stabiliteit zijn onze verbrandingsvorkheftrucks buitengewoon betrouwbaar bij laden en lossen, stapelen of in horizontale transportfuncties.

Buitengewoon betrouwbaar, veilig en confortabel
Veilige manoeuvrering en snelle accelleratie maken de Toyota Tonero serie zeer productief in lichte tot matig zware intern transporttoepassingen, terwijl het comfort voor de bestuurder wordt verhoogd door een laag geluids- en trillingsniveau van de truck.


ACTIE bij Munsterman BV
Tot eind maart 2015 extra hoge kortingen op de 1,5 tot en met 3,5 tons Toyota Tonero LPG en Diesel vorkheftrucks. Neem gauw contact op met William Luijmes.

MAIL: william@munstermanbv.nl
Of bel met de speciale SALES Hotline: 06-51499914 (365/24/7)

Deel deze pagina