BT voor Molen Prins van Oranje.

MVPO 30012015 2

In Bredevoort is bij de Ambachtelijke Graanmaalderij Molen Prins van Oranje een hagelnieuwe BT afgeleverd. Er is doordacht gekozen voor een BT Levio LWE140. Een perfecte elektrische pallettruck.

Deze BT is ontworpen met veiligheid als uitgangspunt en zijn net als de andere elektrische pallettrucks in de W-serie makkelijk in gebruik. En standaard voorzien van een ergonomische stuurarm met vingertipbediening.

Handige Click-to-Creep.
In krappe ruimtes kan de truck gemakkelijk gemanoeuvreerd worden met de stuurarm in de rechtopstaande positie (Click-2-Creep). Andere veiligheidsinrichtingen zijn een uitstekende zichtbaarheid van de vorkpunten en een toegangssysteem met pincode.

BT Castorlink en BT Powerdrive.
Net als BT Castorlink bevatten deze elektrische pallettrucks ook BT Powerdrive, een geïntegreerd rij- en besturingssysteem dat uitstekende truckprestaties en efficiëntie biedt.

Ambachtelijke kwaliteit, net als de Molen.
Hefcapaciteit tot 2,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.;
Vorklengtes tot 2.350 mm.;
“Click-2-Creep” manoeuvreerbaarheid;
BT Powerdrive;
BT Castorlink;

We wensen de mensen van de Molen Prins van Oranje heel veel plezier met deze fijne pallettruck. U mag de Molen altijd bezoeken. Als u dan uitgekeken bent op de BT, kijk dan ook eens in rond in deze mooie ambachtelijke molen in Bredevoort.

Munsterman Intern Transport. Uw BT/Toyota leverancier voor Gelderland en Twente.

MVPO 30012015 1

Deel deze pagina