Nieuwe BT voor Maco Beschläge BV.

Maco22122014

Aan Maco Beschläge BV in Zelhem werd deze zeer unieke BT Vector smallegangen afgeleverd. Een prachtige machine geschikt voor een zeer optimaal logistiek proces. Munsterman BV kan exclusief voor Gelderland en Twente deze hoogwaardige machines leveren en in gebruik stellen.


Efficïënt werken in de smalste gangpaden.
Gebaseerd op de BT Reflex reachtrucks is de BT Vector R-serie geoptimaliseerd voor man-down toepassingen in smalle gangpaden. De modellen bschikken over draaikopbediening voor grotere flexibiliteit, terwijl de uitvoering met shuttlevorken bediening in de allersmalste gangpaden mogelijk maakt voor een maximaal gebruik van de ruimte. Deze smallegangentrucks hebben een lastcapaciteit variërend van 1,25 tot 1,5 ton en hefhoogtes van maximaal 11,3 meter.

Speciaal ontwikkeld voor inductie of railgeleiding.
De BT Vector R-serie is ontwikkeld voor inductie- of railgeleiding, waardoor er snel en toch veilig gewerkt kan worden in smalle gangen. De serie wordt geleverd met BT Optipace voor het optimaliseren van de rij- en hefsnelheid, hoogte en lastgewicht.

We wensen de medewerkers van Maco Beschläge BV heel veel werkplezier met deze geweldige investering in de toekomst. We danken hen voor het in ons gestelde vertrouwen!

Munsterman Intern Transport. Uw BT/Toyota leverancier voor Gelderland en Twente!

Maco22122014B

Deel deze pagina