Nieuwe Nilfisk afgeleverd.

Inther-voicepicking-bij-vriesmagazijn-Huuskes

Koel- en Vrieshuis Lintelo heeft een prachtige nieuwe Nilfisk schrobmachine in gebruik genomen. Deze schrob-zuigmachine heeft een absolute meerwaarde voor alle industriƫle reiniging binnen dit prachtige bedrijf.

Alle kenmerken en voordelen van de vorige serie BR 850S/1050S schrobzuigmachines blijven behouden, er worden enkele nieuwe aan toegevoegd. Bijvoorbeeld, de tractie van het aandrijfwiel alsook van de achterwielen is verbeterd, een nieuw zuigmond concept voor het sneller en beter droog maken van de vloeren, een nieuw inlaat systeem voor de vuilwatertank en een volledig nieuw concept voor het voetpedaal.

Het innovatieve Ecoflexsysteem houdt het verbruik onder controle maar biedt wel de mogelijkheid om tijdelijk het waterverbruik, de hoeveelheid reinigingsmiddel en de borsteldruk te verhogen voor een agressievere reiniging. Met andere woorden een betere schrobzuigmachine tegen dezelfde prijs. Voor het reinigen van grote oppervlakken is er simpelweg geen betere oplossing.

De Nilfisk BR 850S/1050S serie ride-on schrobzuigmachines zijn al enige tijd bekend en befaamd om hun betrouwbaarheid en hun prestaties. De meest recente aanpassingen zorgen er voor dat deze serie schrobzuigmachines zelfs nog beter wordt.

We wensen de medewerkers van Koel- en Vrieshuis Lintelo heel veel werkplezier met deze zuivere investering.

Munsterman Reinigingsmachines, powered by Nilfisk!

Koelhuis lintelonilfisk2610

 

Deel deze pagina