Nieuwe New Holland T5.95 EC afgeleverd.

Teunissen T595ec1408 5

Bij de familie Teunissen in Hummelo is deze nieuwe New Holland T5.95 afgeleverd. de T5 serie doet het in ons gebied enorm goed en wordt daardoor veel verkocht. De tractor kan op vele manieren samengesteld worden en past daardoor op elk (boeren)bedrijf. Ook de familie Teunissen heeft goed nagedacht over de wensen en eisen. Met als resultaat een prachtig samengestelde T5.95 Electro Command.

De tractor is voorzien van een geveerde cabine met airconditioning. Een luxe luchtgeveerde stoel en prettige bijrijdersstoel. Een audiosysteem met Bleutooth telefoon aansluiting en uiteraard een groot transparant dakluik. De tractor staat rondom op Trelleborg banden in de maten 18.4R38 en 14.9R24 dit in combinatie met Molcon ringen.

Een Tier IV vier cilinder Common Rail drijft deze blauwe alleskunner aan. De turbo met intercooler zorgen voor een nominaal vermogen van 99 pk. Ook op hydraulisch vlak staat deze tractor zijn mannetje, twee pompen met een respectievelijke opbrengst van 43 en 80 liter kunnen elk werktuig aan.

New Holland heeft er over nagedacht, Munsterman heeft er aan gewerkt en de familie Teunissen heeft de perfecte beslissing gemaakt. Wij wensen hen heel veel succes met deze mooie nieuwe New Holland!

Munsterman BV - Right Beside You!

 

Deel deze pagina