Nieuwe New Holland T5.105 afgeleverd.

Bruil t5105220614

Op het prachtige gemende bedrijf van de familie Bruil in Baak is een nieuwe New Holland T5.105 Electro Command afgeleverd. Deze tractor is met uiterste zorg samengesteld en over alle punten is nagedacht. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de ultiem perfecte tractor. En daar zijn wij trots op! 

De T5.105 Electro Command is voorzien van een Zuidberg Tracline fronthef met het superieure Easy Float. Hierdoor is het frontwerktuig perfect bodemvolgend. In de cabine is een af-fabriek joystick gemonteerd om de fronthef te bedienen. Hierdoor is zomer- en winterstalvoeren geen uitdaging meer, maar een genot.

De cabine van de T5 is standaard zeer compleet uitgevoerd met airconditioning, radio/MP3 speler en een deluxe luchtgeveerde stoel met bijpassende comfortabele bijrijderszitting. De boterzachte 16x16 Electro Command transmissie laat zich simpel bedienen. Met de instelbare Powershuttle kan de familie Bruil onder alle omstandigheden goed vooruit en achteruit schakelen zonder een zode te beschadigen.

Van banden tot fronthef en van stickers tot hydrauliek, alles is zorgvuldig en prettig besproken. Er staat wederom een parel van een tractor op het erf van de familie Bruil. We wensen hen heel veel plezier met deze mooie nieuwe New Holland!

Munsterman BV - Right Beside You!

Deel deze pagina