Magazijnopslagsystemen bij Munsterman Intern Transport.

standard-pallet-racking LOSM

Munsterman Intern Transport breidt zijn totale productaanbod uit met een compleet assortiment magazijnopslagsystemen, waaronder conventionele stellingen, systemen met een hoge opslagdichtheid en stellingen voor niet-gepalletiseerde goederen. Met deze uitbreiding wil de Munsterman Groep de efficiëntie bij intern transport nog verder vergroten.

“We willen onze klanten complete en volledig geïntegreerde transportoplossingen bieden”, legt William Luijmes, adviseur bij de Munsterman Groep uit. “Opslag is in vrijwel elk magazijn essentieel en voor ons is het bieden van magazijnopslagsystemen dan ook een logische stap, aangezien we zo nóg nauwer met onze klanten kunnen samenwerken en ervoor kunnen zorgen dat alle systemen bij het intern transport perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien voldoen we hiermee aan de steeds grotere vraag van onze klanten naar complete oplossingen voor hun interne logistiek.”

Magazijnopslagsystemen maken bijna de helft van de totale Europese markt voor magazijnmaterieel uit, waardoor Munsterman Intern Transport met dit initiatief ook zijn omzet en marktpositie verder kan verbeteren.
“Kwaliteit staat bij de Munsterman Groep centraal, dus ook als het gaat om onze magazijnopslagsystemen”, zegt William Luijmes. “Dit komt niet alleen tot uiting in de door ons gekozen fabrikant, Mecalux S.A. (Barcelona, Spanje), een van ‘s werelds grootste producenten van stellingen, maar ook in het feit dat we onze serviceactiviteiten gaan uitbreiden. Dit maakt dat we dezelfde hoge kwaliteit kunnen bieden voor magazijnstellingen als voor onze vorkheftrucks.”

De nieuwe range magazijnopslagsystemen is een van de vele nieuwe producten, oplossingen en technologieën die onze leverancier Toyota tijdens de CeMAT 2014 (19 tot en met 23 mei) presenteert. Kom en laat u verrassen in Hannover op Paviljoen 32!

Munsterman Intern Transport. Uw BT/Toyota leverancier voor Gelderland en Twente!

Deel deze pagina