Nieuwe Perfect ZW240 Multimaaier afgeleverd.

Grobben Votex2704 3

Een prachtige nieuwe Perfect Multimaaier ZW240 is afgeleverd aan de familie Grobben. Deze veelzijdige alleskunner heeft een effectieve werkbreedte van 240 centimeter.

ZW multimaaiers hebben een zijdelingse verstelmogelijkheid van 165 centimeter (front modellen 110 cm.) en kunnen zowel naast als ook gedeeltelijk binnen het tractorspoor maaien. Het werkbereik is hydraulisch regelbaar van +90 tot -60 graden. Dit maakt deze universele klepelmaaiers ideaal voor het onderhoud van groenstroken, wegbermen, slootkanten, perceelsranden etc.

Versnippert tot 3 centimeter diameter.
Dankzij de 0,8 kilogram zware klepels kan gras, bies, riet, struikgewas en dergelijke tot 3 cm. diameter probleemloos gemaaid en versnipperd worden. Deze klepels zijn met zware M20 bouten en uitwisselbare stalen busjes op de tweevoudig uitgebalanceerde klepelas gemonteerd.

Extra zware driepuntsbok en versterkt frame.
Om een jarenlage probleemloze inzet te garanderen is de universele multimaaier ZW uitgevoerd met een speciale, extra zware driepuntsbok met ge├»ntegreerde aanrijdbeveiliging. De machine wordt standaard geleverd met Walterscheid vrijloopaftakas. Daarnaast is de wand van de maaikop in dubbelwandig plaatstaal uitgevoerd en op kritische aanbouwposities versterkt. Om de lagers van de looprol optimaal te beschermen zijn deze uitgevoerd met speciale afdekdoppen om het indringen van vocht, stof en modder tegen te gaan.

We wensen de familie Grobben heel veel plezier met deze doordachte en waardevolle investering.

Munsterman Agro Industrie. Verkozen tot beste LMB2014 in de provincie Gelderland!

  • 22246-3-tuinbeurs-ssphal-bij-de-dru
  • Grobben_Votex2704_1
  • Grobben_Votex2704_2
  • Grobben_Votex2704_3
  • Grobben_Votex2704_4
  • Grobben_Votex2704_5

 

Deel deze pagina