Nieuwe New Holland T5.115 afgeleverd.

VonkBeek T5115 4

Beste tractor.
In zeer prettige samenwerking met onze gewaardeerde collega New Holland dealer W.H. Bod Beek is een nieuwe T5.115 Dual Command is afgeleverd aan de familie Vonk in Beek. De T5 is een absolute best-seller bij onze hoog gewaardeerde melkveehouderij klanten. Niet voor niets, want wij durven te stellen dat de T5 de beste tractor in de markt is. De T5 past in elk bedrijf en heeft alles waar de melkveehouderij om vraagt.

Beste cabine.
De T5.115 voor de familie Vonk staat op weide-vriendelijke en brede Michelin banden. De cabine is voorzien van een goede luchtgeveerde stoel, prettige radio en comfortabele airconditioning. Standaard is uiteraard een 540/750/1.000 TPM aftakas met Auto PTO en SoftStart. Elektronische hefinrichting met een grote OCLS pomp zijn ook standaard op deze tractor.

Beste transmissie.
De heren Vonk hebben gekozen voor een 24x24 Dual Command transmissie. Hierdoor grijpen ze letterlijk nooit mis met het schakelen. Voor elk werk de juiste versnelling. De transmissie laat zich boterzacht schakelen en de Powershuttle is instelbaar. Met de Powerclutch kan geschakeld worden zonder de voetkoppeling te gebruiken.

We wensen de familie Vonk heel veel rij- en werkplezier met deze mooie nieuwe New Holland. Dat gaat wel lukken toch?

Munsterman Agro Industrie. Verkozen tot beste LMB2014 in Gelderland!
W.H. Bod Beek Landbouwmechanisatie!

VonkBeek T5115 3

 

Deel deze pagina