Tweemaal nieuwe BT levio afgeleverd.

BT levio1203

Checkpoint Meto Kimball uit Terborg en WISA World of Water uit Arnhem hebben beiden een nieuwe BT levio LPE 200/8 in gebruik genomen. 
Deze machines kenmerken zich daadwerkelijk als extreem zuinige elektrische pallettrucks.

De BT Levio P-serie is eenvoudig van opzet, waardoor deze pallettrucks simpel in gebruik zijn, maar gelijktijdig concurrerende prestaties bieden. Met maximum rijsnelheden tot 12 kilometer per uur, een indrukwekkende hef- en daalsnelheid en een laag energieverbruik zijn de trucks uit de P-serie in staat meer werkcycli per batterijlading uit te voeren dan standaard elektrische pallettrucks.

Optimale prestaties dankzij BT-Powertrak.
Om deze hoge productiviteit te bereiken zijn alle Levio P-serie trucks uitgerust met BT Powerdrive. Dit is een geavanceerd besturingssysteem waarbij individuele instellingen volledig op iedere truckbestuurder instelbaar zijn. Dit om de efficiƫntie te vergroten.

De toevoeging van het BT Powertrak systeem zorgt ervoor dat de druk op het aandrijfwiel altijd optimaal afgestemd is op de last, zodat slippen van het aandrijfwiel tot het verleden behoort en hierdoor veiliger gewerkt kan worden.

Sublieme kenmerken.
- Hefcapaciteit tot 2,4 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.;
- Standaard vorklengte tot 2.350 mm.;
- Hoge rijsnelheden en wendbaarheid;
- BT Powerdrive;
- BT Powertrak.

We wensen de medewerkers van Checkpoint Meto Kimball en WISA BV heel veel werkplezier met deze mooie nieuwe BT's.

Munsterman Intern Transport. Uw BT / Toyota leverancier voor Gelderland en Twente!

BT levio1203A

Deel deze pagina