Nieuwe New Holland Rustler 120 UTV afgeleverd

CIMG0991

Munsterman Tuin & Park heeft de eer gehad deze prachtige New Holland Rustler te mogen afleveren. Deze machine is de topper onder de UTV voertuigen en geschikt voor elk terrein. Dankzij de automatische 4WD en het automatische inschakelende differentieel hoeft de bestuurder zich alleen nog maar te concentreren op het terrein.

Met een hydraulisch kiepende werkbak is de machine zeer geschikt voor allerlei transportwerkzaamheden. Deze machine is standaard uitgerust met dubbele A-armophanging vooraan met veeromwikkelde schokdempers en zwaaiarmophanging achteraan met eveneens veeromwikkelde schokdempers. Dit levert een maximale tractie en het grootste rijcomfort in zijn klasse. Met een geheel aluminum frame vindt u geen duurzamere machine.

Deze Rustler 120 hebben wij op wens van de klant gespoten in Keswick Green met schitterende Low Shine Black velgen. Het resultaat; een sterke, robuuste machine in een stoer smoelend jasje. Wij wensen onze klant heel veel plezier met deze New Holland Rustler!

Voor meer informatie over deze prachtige machines bekijkt u deze brochure. Voor vragen bel met Joris Kuenen: 0613-142820.

CIMG0994

CIMG0998

CIMG0999

 

Deel deze pagina