Nieuwe Toyota Traigo 80 voor Svedex.

Svedex

Svedex Deuren heeft een hagelnieuwe Toyota elektrische vorkheftruck in gebruik genomen. Men heeft gekozen voor de Traigo 80, type 8FBMT30 met volledige af-fabriek cabine inclusief kachel en luchtgeveerde stoel. Tevens is ook deze machine voorzien van hydraulische vorkverstelling.

De 4-wiel Toyota Traigo 80 modellen bieden hefcapaciteiten van 2.0 tot 3.5 ton en omvatten compacte modellen die uitermate geschikt zijn voor optimale manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes. De combinatie van nauwkeurige mini-lever bedieningselementen bieden de gebruiker optimale controle over de last.

In combinatie met Toyota’s unieke SAS systeem biedt het optimale veiligheid. Dankzij een unieke formule van bestuurderscomfort, gebruiksgemak en slimme functies die krachtige AC wisselstroomtechniek aansturen, stelt het de bestuurder in staat het maximale  prestaties uit de Traigo80 qua productiviteit te halen.

De masten zijn dusdanig geconstrueerd dat de bestuurder altijd ruim voldoende zicht op de lading en de werkomgeving voor zich heeft.
Hefcapaciteit tot 3,5 ton op lastzwaartepunt 500 mm.

- Hefhoogte tot 6,5 meter;
- Uitgerust met Toyota SAS functies voor mast controle, stuursynchronisatie en achteras stabilisator voor maximale prestaties en kostenreducties; 
- Krachtige AC wisselstroommotoren voor uitstekende prestaties;
- Keuze uit diverse bedieningselementen voor optimale bestuurderscomfort;
- Zijdelingse wisselsystemen beschikbaar voor continu inzet mogelijk te maken.

We wensen de medewerkers en chauffeurs heel veel werk- en rijplezier met deze mooie Toyota heftruck.

Munsterman Intern Transport. Uw BT/Toyota leverancier voor Gelderland en Twente!

Svedex2

 

Svedex3

Deel deze pagina