Eerste van zeven nieuwe T5 tractoren afgeleverd.

Tervoert t595 3

Munsterman Agro Industrie heeft begin van dit jaar maar liefst zeven nieuwe New Holland T5 tractoren verkocht. Een geweldige serie tractoren voor werkelijk elk doel. De eerste uit deze reeks van zeven nieuwe tractoren is afgeleverd aan de familie Tervoert in Winterswijk. Het gaat om een T5.95 Electro Command met New Holland voorlader en Zuidberg Tracline fronthef.

De Electro Command is een heerlijk schakelende semi-powershift. Met één druk op de knop schakelt de transmissie op en af. De familie Tervoert heeft een elektronisch te bedienen voorlader. De joystick is standaard af-fabriek opgebouwd en is zeer ergonomisch geplaatst. 

Uiteraard is de cabine voorzien van een airconditioning, radio/MP3/USB met Bluetooth, luxe luchtgeveerde stoel en een prachtig dakluik met optimaal zicht op de voorlader. En voor de volgende generatie: een prettige bijrijderstoel met gordel!

In combinatie met de fronthef/PTO is de tractor veelzijdig en all-round in te zetten op het charmante melkveebedrijf van de familie Tervoert. We wensen hen heel veel werk- en rijplezier met deze mooie nieuwe New Holland T5.95 Electro Command.

Munsterman Agro Industrie. NIEUWE T5. PUUR BLAUW BLOED.

Tervoert t595 1

De elektronische joystick voor bediening van voorlader en werktuigen. Super!

Tervoert t595 5

De volgende T5 tractoren worden volgens wensen van onze relaties afgeleverd. Nog even werk!

Deel deze pagina