Drie nieuwe BT's voor Aloys Roemaat Transport.

Roemaat 111213

Aloys Roemaat Transport heeft voor haar vestiging in Lichtenvoorde drie nieuwe en zuininge elektrische pallettrucks in gebruik genomen. In nauw overleg is driemaal gekozen voor de Levio LPE200/8.

 

Extreem zuinige elektrische pallettrucks.

De BT Levio P-serie is eenvoudig van opzet, waardoor deze pallettruck eenvoudig in gebruik zijn, maar gelijktijdig concurrerende presetaties biedt. Met maximum rijsnelheden tot 12 kilometer per uur, een indrukwekkende hef- en daalsnelheid en een laag energieverbruik zijn de trucks uit de P-serie in staat meer werkcycli per batterijlading uit te voeren dan standaard elektrische pallettrucks.

Optimale prestaties dankzij BT-Powertrak.

Om deze productiviteit te bereiken zijn alle Levio P-serie trucks uitgerust met BT Powerdrive. Dit is een geavanceerd besturingssysteem waarbij individuele instellingen volledig op iedere truckbestuurder instelbaar zijn om daamee de efficiƫntie te vergroten. Terwijl de toevoeging van het BT Powertrak systeem ervoor zorgt dat de druk op het aandrijfwiel altijd optimaal afgestemd is op de last, zodat slippen van het aandrijfwiel tot het verleden behoort en daardoor veiliger gewerkt kan worden.

We wensen de medewerkers van Aloys Roemaat Transport veel werkplezier met deze mooie nieuwe BT's.

Munsterman Intern Transport. Uw BT/Toyota leverancier voor Oost Nederland!

 

Deel deze pagina