Nieuwe New Holland W40X Electric Power

De nieuwe W40X Electric Power voorziet in de behoefte van een emissieloze lader die bovendien compleet stil is en beschikt over hetzelfde vermogen als zijn vergelijkbare diesel variant. Dit nieuwe model heeft als benaming de W40X Electric Power. Het totale vermogen is 39,0 kW en heeft een hydraulische motor van 22,0 kW - de aandrijflijn beschikt over 17,0 kW met een Lithium-ion batterij. De spanning is 96 V. De autonomie schommelt tussen de 3 en 6 uur afhankelijk van de gekozen werkmodus. De batterij kan geladen worden met zowel on-board als off-board (fast charger) technologie.

Het model is uitgevoerd emt een speciaal voor de elektrische wiellader ontwikkeld frame en kan zeer efficiënt omgaan met alle materialen. Er is een gewichtsreductie toegepast van ruim 5% en de machine is voorzien van een modern 7" kleuren display (VIS) vioor een vertrouwd gevoel. Het Soft touch keypad is geïntegreerd in de rechter console. Het is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. In Power mode heeft de machine een rijsnelheid van 20 kilometer/uur en in ECO mode maximaal van 12 kilometer/uur. 

De nieuwe automatische functies laten de gebruiker toe om een gewenste positie van de giek en bak in te stellen om deze snel te gebruiken tijdens het werken. Dit zorgt voor een eenvoudiger gebruik, hogere efficiëntie en hogere nauwkeurigheid. Voor een grotere gemoedsrust komt de New Holland W40X met standaard drie jaar garantie op de batterij en elektrische onderdelen.

De New Holland W40X Electric Power in vanaf Q1 2024 leverbaar bij Munsterman BV in Varsseveld en Enschede.

Munsterman BV. Trots New Holland dealer!

Deel deze pagina