Subsidieregeling elektrisch materieel

Profiteer van de subsidieregeling voor elektrisch materieel!
RVO introduceert subsidies voor elektrische machines.

De overheid zet zich in voor een duurzamere toekomst en wil daarom het gebruik van elektrisch materieel stimuleren. Om dit te bevorderen biedt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een financiële tegemoetkoming in de aanschafkosten van elektrisch materieel van o.a JCB aan bedrijven: de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie Subsidie (SSEB).

Bedrijven die in aanmerking komen voor deze subsidies kunnen tot wel 40% van hun investeringskosten terugkrijgen bij de aanschaf van een elektrische machines. Elektrische machines van JCB zijn niet alleen duurzaam, maar ook betrouwbaar en efficiënt in gebruik. Ze zijn ideaal voor gebruik op bouwplaatsen en in andere industriële omgevingen waar energiezuinige machines gewenst zijn.

Met deze subsidies wil de RVO duurzame investeringen stimuleren en de luchtvervuiling in Nederland verminderen. Elektrische machines van JCB stoten namelijk geen schadelijke stoffen uit en zijn daarmee een veel milieuvriendelijker alternatief voor traditionele machines die op fossiele brandstoffen draaien.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in de RVO-subsidies voor elektrische minigravers, shovels en dumpsters van JCB kunnen meer informatie vinden op de website van de RVO. Hier is tevens te vinden hoe zij in aanmerking kunnen komen voor de subsidies en welke voorwaarden er gelden.

Het is belangrijk om snel te handelen, want de subsidies zijn beschikbaar zolang het budget van de RVO niet is uitgeput. Maak daarom vandaag nog gebruik van deze aantrekkelijke regeling en investeer in een duurzame toekomst voor uw bedrijf en onze planeet met elektrische machines van JCB.

Onze machines die in aanmerking komen zijn: JCB 19C-E elektrische minigraver, JCB 403-E elektrische minishovel, JCB 525-60-E elektrische verreiker, JCB HTD5-E elektrische dumpster, JCB 1T-E elektrische dumper.

Meer informatie, kijk op https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sseb/aanschaf#voorwaarden-en-verplichtingen

Deel deze pagina