Nieuwe BT Vector VRE125 voor NAWI in Borculo.

Nawi borculoafleveringjuni 2

Een prachtige aflevering op locatie! Bij NAWI in Borculo werd een hagelnieuwe BT Vector VRE125 gemonteerd/afgeleverd. De BT Vector R-serie is ontworpen voor man-down toepassingen in de zeer smalle gangpaden bij NAWI in Borculo. De VRE125 heeft een lastverwerker met draaikop.

Maximale hef- en daalsnelheid dankzij TLC.
Met een hefcapaciteit die varieert van 1,25 tot 1,5 ton en hefhoogten tot 11,3 meter is deze smallegangentruck geleverd met Transitional Lift Control (TLC) voor soepel heffen en dalen van lasten op maximale snelheid. De vorkhefbediening is veiliger gemaakt door een uitstekend zicht rondom en een beschermende cabine en beschermdak.

Aflevering op locatie.
Door de afmetingen van deze prachtige machine was speciaal transport noodzakelijk. Munsterman Intern Transport heeft dit geregeld voor NAWI. Eenmaal op locatie is de heftruck door specialisten van ons en Toyota gemonteerd. Dankzij vlotte samenwerking kon deze truck binnen een paar uur al beginnen aan zijn werkzame leven. Complimenten! We wensen de medewerkers van NAWI in Borculo heel veel werkplezier met deze mooie investering.

Munsterman Intern Transport. Uw BT/Toyota leverancier voor Oost Nederland!

Nawi borculoafleveringjuni 1

 

Nawi borculoafleveringjuni 3

Nawi borculoafleveringjuni 4

 

Deel deze pagina