Introductie van nieuwe Toyota Traigo 80 serie.

Traigo80 william

De Toyota Traigo80 maakt de Traigo serie elektrische vorkheftrucks aan de bovenzijde van de range compleet. De Traigo serie heftrucks wordt hiermee leverbaar in hefcapaciteiten van 1,0t tot 8,0t (Traigo HT serie). Net als deze reeds op de Nederlandse markt verkrijgbare serie Traigo heftrucks, zijn de nieuwe modellen in de Traigo80 serie van duurzame bouwkwaliteit, compact van ontwerp, multifunctioneel, gebouwd voor optimaal bestuurderscomfort en geschikt voor intensieve inzet.

De nieuwe range bestaat uit 6 modellen, gebouwd in 3 chassisvarianten waarvan 2 compact modellen. De Traigo80 wordt leverbaar in hefcapaciteiten van 2 ton, 2,5 ton compact, 2,5 ton, 3,0 ton compact, 3,0 ton en 3,5 ton. De gehele Traigo80 line-up is uitgerust met efficiënte en krachtige Toyota AC rij- en hefmotoren. Om in te spelen op de toenemende trend, waarbij elektrische vorkheftrucks de rol van heftrucks uitgerust met verbrandingsmotor overnemen, wordt de Traigo80 serie leverbaar met een ruime keus aan cabines. Daarmee zijn ze ook geschikt voor buiten toepassingen en bieden ze gebruikers optimaal comfort in uiteenlopende weersomstandigheden.

De heftruck is ontworpen n.a.v. uitgebreid markt- en veldonderzoek. Met als doel om productiever te zijn, mede mogelijk dankzij toename van de de rijsnelheid. Daaraan gekoppeld is een optimaal energieverbruik. Ook het zicht rondom is verbetert dankzij een ruime keus aan doorkijkmasten. Vanzelfsprekend is de nieuwe Traigo80 uitgerust met het unieke systeem van actieve stabiliteit (SAS), dat de referentie is op het gebied van veilig en verstandig werken met heftrucks. Een systeem dat tevens bijdrage levert aan het verlagen van kosten gemoeid met intern transport materieel. Uiteraard is deze prachtige serie leverbaar via Munsterman Intern Transport.

Munsterman Intern Transport. Uw BT/Toyota leverancier voor Oost Nederland!

Deel deze pagina