Twee keer nieuwe BECO FORTUM 60 afgeleverd

  • FORTUM_AUG2022_1
  • FORTUM_AUG2022_2
  • FORTUM_AUG2022_3
  • FORTUM_AUG2022_4

In Enschede en Winterswijk hebben wij twee nieuw BECO FORTUM60 kipwagens afgeleverd. Deze compacte maar sterke en robuuste kipwagen hebben wij op veler verzoek ontwikkeld, met als voornaamste taak het transporteren van uitrustingsstukken achter een mobiele kraan. Maar uiteraard zijn er nog vele taken te verzinnen voor deze handige kipwagen die geheel voldoet aan de RDW richtlijnen van dit moment. Doordacht en duurzaam, evenals alle andere kipwagens van BECO is de FORTUM60 opgebouwd uit doordachte componenten met een zeer duurzaam karakter. De aanschaf van een FORTUM60 is dus een prima investering vanwege de maximale prestaties, de minimale gebruikskosten en de lange levensduur.

FORTUM Kenmerken op een rijtje:
Chassis

Het chassis, inclusief de assteunen en de robuuste achterbumper zijn geheel thermisch verzinkt zodat geen roestvorming ontstaat, wat garant staat voor een lange levensduur.
Verstelbare dissel
Het slanke voorste gedeelte van de dissel is handmatig in drie hoogten verstelbaar, heeft een ringtrekoog Ø 40 mm en een mechanisch bediende steunpoot.
Sjoroog
De laadbak zonder rongen is gemaakt van 4 mm voor de wanden en 5 mm voor de bodem. In de bak zijn 2 x 5 sjorogen aangebracht voor het vastzetten van de lading.
Kipcilinder
De telescoop cilinder is opgehangen in het chassis en is beveiligd door middel van een slangbreukventiel. Levering zonder kipfunctie met vastgeboute bak is mogelijk.
Achterklep met deuren
De bovenscharnierende achterklep is zelfsluitend en voorzien van deuren.
Beremming
Standaard is de FORTUM uitgerust met een mechanisch bediende oplooprem.

Munsterman BV. Trots BECO dealer voor Oost Nederland!

Deel deze pagina