Nieuwe DiscCutter F320P afgeleverd

Aan de familie Peters in Vethuizen hebben wij deze nieuwe New Holland DiscCutter F320P frontmaaier afgeleverd. De familie Peters wilde graag de zekerheid en veiligheid van een kunststof kneusvinger en koos daarom voor een New Holland maaier. Deze DiscCutter 320F bevat een contourvolgend flotatiesysteem. Deze technologie compenseert zijwaartse hellingen tot 12° en verticale hellingen tot 55 centimeter. Doordat de snij-eenheid in een zweefsysteem hangt leunt de hele snijeenheid naar achteren, als deze naar achter wordt bewogen. Dit maakt het systeem ideaal voor werkzaamheden op heuvelachtig terrein. Bovendien zorgt dit flotatiesysteem voor een uniforme snijhoogte en minimale bodemverontreiniging.

Maaibalk met laag profiel
De maaibalk is het hart van de maaier. Alle maaibalkmodellen beschikken over een ontwerp met laag profiel, met perfect vlakke onderkant en een groot draagvlak voor lage bodemdruk. Daardoor wordt niet alleen het veld, maar ook het gewas beschermd tijdens het maaien, wat bijdraagt aan een snelle hergroei. Bovendien zorgt een ontwerp met laag profiel ervoor dat het gewas tot een stoppelhoogte van 40 millimeter kan worden gemaaid.

Snelwissel
De getordeerde messen van de DiscCutter modellen kunnen snel en moeiteloos vervangen worden met speciaal gereedschap. Dankzij onderhoud van bovenaf is de service zeer eenvoudig uit te voeren. De lagerpotten worden makkelijk en probleemloos gedemonteerd voor vlotte onderhoudstoegang.

Wij wensen de familie Peters heel veel werk- en oogstplezier met deze maaiers.
Munsterman Landbouw | Tractoren | Werktuigen


Deel deze pagina