Nieuwe New Holland TD5.95 afgeleverd

In Twente hebben wij nog een nieuwe New Holland TD5.95 met voorlader afgeleverd. Tractor en voorlader zijn perfect op elkaar afgestemd en dat maakt dit tot een tractor waarmee het heerlijk werken is. Namens Team Munsterman wensen wij de familie Hollink heel veel plezier met deze all-time-favourite!

HEDENDAAGSE BENADERING VAN EEN TRADITIONELE FAVORIET
De TD5 kan zonder meer als de hedendaagse benadering van een traditionele favoriet omschreven worden. De reeks van vier modellen omvat het topmodel met 114 pk dat betrouwbaar vermogen biedt voor elke taak. De modellen van de top vier in het gamma zijn uitgerust met nieuwe StageV-conforme motoren die meer koppel en brandstofefficiëntie bieden, samen met een reeks nieuwe verbeteringen. Deze instapreeks zit vol met geavanceerde moderne uitrusting. Voor wie meer wil, zijn er de onweerstaanbare, karakteristieke New Holland designkenmerken die er niet alleen goed uitzien, maar ook de productiviteit verhogen. Schoonheid of functionaliteit? De TD5 heeft het allebei.

EEN GERUSTSTELLENDE AANKOOP
De TD5 werd ontworpen om werk te verzetten. Dankzij onderhoudsintervallen van 600 uur en toegangspunten voor dagelijks onderhoud bereikbaar vanaf de grond, zult u meer tijd besteden aan het werk. Voor wie meer wil zijn er de zuinige, betrouwbare mechanische motoren die volledig op biodiesel kunnen werken. U kunt voor uw TD5 zelfs brandstof gebruiken die u in uw landbouwbedrijf hebt geteeld.

RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK
U zult zitten popelen om nóg meer tijd in uw tractor door te brengen. De VisionView™-cabine biedt productiviteit en panoramisch zicht op alle werktuigen, inclusief laders in volle lengte dankzij het dakpaneel met hoge visibiliteit. De krachtige airconditioning zorgt op de warmste dagen voor verkoeling en de ROPS-uitvoering beschikt over een speciaal ontworpen platform dat robuust en toch comfortabel is.

VEELZIJDIGHEID
De TD5 kan werkelijk alles aan. Laadwerk is een fluitje van een cent, in de ROPS-uitvoering biedt de tractor ultieme economische productiviteit. De TD5 kan zelfs uitgerust worden met twee- of vierwielaandrijvingsassen om uw landbouwbedrijf optimaal van dienst te zijn. Veelzijdigheid is de norm.

VERMOGEN EN PRODUCTIVITEIT
Indien u een tractor zoekt die even hard werkt als u, dan hebt u nu gevonden wat u zoekt! Een motoraanbod op maat heeft efficiënte en betrouwbare punch in huis, Tier 4A-conforme motoren met Common rail drijven de vier grootste modellen tot 114 pk aan en een maximumkoppel van 457 Nm zorgt voor flexibele besturing. De uitstekende vermogen-gewichtsverhouding van de TD5 van slechts 33,6 kg/pk verlaagt uw brandstoffacturen en verdichting drastisch én verhoogt de tractie. Een uitgebreide geavanceerde uitrusting zoals onder meer een hydraulische, op de kolom gemonteerde Powershuttle verhoogt de productiviteit nog verder.

PRECIES ZOALS DE MOTORKAP VERMELDT
Het vermogen van de TD5 reeks is meteen duidelijk voor alle gebruikers. Hoe? Simpel: het staat op de motorkap. De ‘5’ verwijst naar de tractorcategorie en de volgende twee of drie cijfers, bijvoorbeeld ‘115’, verwijzen naar het maximale motorvermogen, afgerond op de dichtstbijzijnde vijf. De ‘D’ verwijst naar luxueuze traditionele tractoren. Wat betekent dit voor u? U kunt uw TD5 gerust aankopen in de wetenschap dat zijn vermogen, betrouwbaarheid en beproefde ‘D’-traditie perfect aan uw eisen zullen voldoen. Vertrouw op New Holland voor ultieme gemoedsrust inzake productiviteit.

Munsterman BV - Trots New Holland Dealer!


Deel deze pagina