Nieuwe New Holland TD3.50 afgeleverd

  • TD350_Hissink_1
  • TD350_Hissink_11
  • TD350_Hissink_2
  • TD350_Hissink_3
  • TD350_Hissink_4
  • TD350_Hissink_5
  • TD350_Hissink_6
  • TD350_Hissink_7
  • TD350_Hissink_8
  • TD350_Hissink_9

In Zelhem hebben wij deze nieuwe New Holland TD3.50 4WD ROPS afgeleverd. Een ergonomische, sterke en zuinige tractor met een oerdegelijk imago. De robuuste transmissie, bouw en bediening maken deze trekker tot een echte allemansvriend. Op wens zijn zeer speciale wielen gemonteerd om zodoende de bodemvrijheid te optimaliseren. Een werkbare en fijne New Holland is het resultaat. Wij wensen de familie Hissink veel werkplezier en danken hen voor het in ons gestelde vertrouwen.

BEWAARD WAT U GOED VOND. TOEGEVOEGD WAT U VROEG.
De New Holland TD3.50 4WD-tractoren met ROPS-platform bouwden een uitstekende reputatie op dankzij hun betrouwbare en veelzijdige prestaties in de categorie tot 50 pk. In combinatie met een bewezen staat van dienst voor lage bedrijfskosten over de volledige levensduur is de TD3.50 de perfecte keuze voor landgoederen, kleine landbouwbedrijven, zuivelbedrijven en als algemeen werkpaard in tal van andere bedrijven. De TD3.50 is ontworpen om dag in, dag uit te functioneren met een minimale behoefte aan brandstof en onderhoud en is dan ook de meest betrouwbare oplossing wanneer u een kleine tractor nodig hebt.

COMFORT EN VEELZIJDIGHEID ZIJN STANDAARD
New Holland houdt steeds rekening met de feedback van klanten. Zo wordt de TD3.50 gekenmerkt door een aantal aanpassingen die deze tractor eenvoudiger te besturen, comfortabeler en nog veelzijdiger maken. De TD3.50 is niet alleen beter in staat om zware, op de hef gemonteerde lasten te hanteren, maar biedt nu ook een verbeterde ergonomie. Daardoor kunnen bestuurders tijdens kleine werkzaamheden op het erf snel en vlot in en uit de tractor stappen. Tijdens lange werkdagen zullen de bestuurders zeker de lagere geluidsniveaus en verbeterde indeling van de bedieningen weten te waarderen.Door aanzienlijk hogere koppelniveaus te ontwikkelen, is de TD3.50 perfect geschikt voor lichtere taken op het veld, zoals bemesting en topping. De bestuurder heeft immers de mogelijkheid om aan lagere motortoerentallen te werken en zo het geluidsniveau en brandstofverbruik te verlagen.

STIJLVOLLE NIEUWE LOOK
De ééndelige motorkap in typische New Hollandstijl werd ontworpen voor beter voorwaarts zicht en optimale motorkoeling. Bij Munsterman BV zijn deze tractoren altijd uit voorraad leverbaar. Informeer naar onze scherpe prijzen, technisch advies en lease- of huurvoorwaarden.

Munsterman BV - Trots New Holland Dealer!

 

Deel deze pagina