Nieuwe AVANT 423 afgeleverd

Bouwbedrijf Eggenkamp in Beltrum heeft een nieuwe AVANT in gebruik genomen. De Avant 400 serie knikladers zijn perfect inzetbaar op plaatsen met een smalle doorgang, daarnaast zijn het de kleinste diesel modellen in het gamma. Desondanks de compacte afmetingen en het laag eigengewicht van de 400 serie is het hefvermogen uitstekend, met gemak neemt hij 500kg op. De draaicirkel van de kniklader is minder dan twee meter, wat betekent dat deze kniklader bijna ter plaatse ronddraait. De totale breedte kan zelfs naar een minimum gebracht worden van 93cm. De AVANT telescopische arm is ook beschikbaar voor de 400 serie en heeft een hefhoogte tot 2,75m.

De compacte afmetingen van de 400 serie en de goede wendbaarheid maken hem uiterst inzetbaar voor verschillende doelen. Hetzij in grondverzet, landbouw, tuinaanleg en transport. De machine heeft genoeg kracht wat het jaar door efficiƫnte werk garandeert. De kracht van de 400 serie is ruim voldoende voor de meeste AVANT toebehoren.

Uiteraard compleet aan huis afgeleverd op gazonprofiel banden, inclusief grondbak en palletvork. Heel veel succes met deze mooie machine!

Meer informatie
AVANT 400 Series

Deel deze pagina