RDW-erkenning bij Munsterman BV!

Zoals bekend, zal per 1 januari a.s. het registreren en kentekenen van (land)bouwvoertuigen die op de openbare weg rijden verplicht worden. U als gebruiker van (land)bouwvoertuigen krijgt daar mee te maken. Ook eigenaren van machines voor het groenbeheer of bedrijfslogistiek kunnen wellicht te maken krijgen met de registratie- en kentekenplicht. Munsterman BV heeft de afgelopen weken gemerkt dat er bij de gebruikers nog veel vragen hierover zijn. Welke (land)bouwvoertuigen hebben wel de verplichting, welke voertuigen zijn vrijgesteld en hoe gaat het met het tenaamstellen van gekentekende voertuigen?

Om op deze en andere vragen antwoord te geven kunt u alvast een digitale beslisboom bekijken/downloaden waarin wordt toegelicht wat er gaat veranderen per 1 januari a.s. Deze betreft de registratie- en kentekenplicht. Aan de hand van de beslisboom kunt u duidelijk zien welke (land)bouwvoertuigen verplicht zijn te registreren en te kentekenen en welke voertuigen vrijgesteld zijn

Munsterman BV benadrukt dat de registratie- en kentekenplicht een verandering is die aandacht vereist. Onze rol als leverancier van (land)bouwvoertuigen is om u zo goed mogelijk te informeren en daar waar nodig te begeleiden dat de juiste handelingen worden verricht. Eén van die handelingen is nl. nieuwe (land)bouwvoertuigen tenaamstellen; hiervoor beschikken wij over een RDW-erkenning.

Munsterman Landbouw.

0001

 

Deel deze pagina