Nieuwe KUHN GMD 310 F afgeleverd

Op Sinderen hebben wij de beste frontmaaier ter wereld afgeleverd en in het werk gesteld. Het betreft een KUHN GMD 310 F. Een schijvenmaaier met een enorme capaciteit en ook uitermate geschikt voor stalvoedering in combinatie met een opraapwagen. 

KUHN GMD 280 F en 310 F schijvenmaaiers
De KUHN GMD 280 F en 310 F beschikken naast de getrokken parallellogram van de maaiunit over meer kenmerken voor een zuivere maaitechniek. De machines beschikken over naar elkaar toe draaiende schijven zorgen voor een hoge voedingswaarde omdat elke grasspriet slechts één keer gemaaid wordt. De ophanging heeft een zij-vering die zorgt voor extra stabiliteit tijdens de werkzaamheden. Vier door snaren aangedreven zwadtrommels vormen gelijkmatige, luchtige zwaden die tussen de wielen van de trekker weg worden gelegd.

Gebruiksvriendelijk en kostenbesparend
De machines beschikken over een maaibalk van de 100-serie met PROTECTADRIVE en FAST-FIT. De bestuurder heeft een panoramisch uitzicht over de machine. Beide machines zijn zeer wendbaar en vragen weinig vermogen vanwege de beperkte overbouw en het lichte gewicht.

Wij wensen deze moderne, vooruitstrevende en altijd aardige melkveehouders heel veel werk- en voerplezier toe met deze prachtige maaier.

Munsterman BV. Blijvers kiezen KUHN!

  • KUHN_GMD_310_F_1
  • KUHN_GMD_310_F_2
  • KUHN_GMD_310_F_3

Deel deze pagina