×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 166 niet laden

Nieuwe KUHN GMD 4411 afgeleverd

In Haaksbergen (OV) mochten wij deze nieuwe KUHN GMD 4411 schijvenmaaier afleveren. Hoogwaardig voer vormt meer dan ooit de basis voor elk efficiënt, winstgevend en solide agrarisch bedrijf. De maaiers van de 4011-serie van Kuhn beschikken over belangrijke eigenschappen, van LIFT-CONTROL tot OPTIDISC, om optimaal te presteren als het gaat om rendabiliteit. De KUHN GMD 4011 en 4411 zijn de twee grootste modellen uit de KUHN GMD 4011-serie en beschikken over een extra cilinder voor (instelbare) demping van de maaiunit tijdens transport.

LIFT-CONTROL
Als bij de hydropneumatische LIFT-CONTROL-vering de druk op de maaibalk toeneemt, wordt de maaibalk automatisch ontlast.
Hoe hoger de belasting hoe lichter de maaibalk wordt.

Dit heeft duidelijke voordelen:
- constante bodemdruk;
- non-stop obstakelbeveiliging, maaiunit word uitgeheven bij het raken van een obstakel;
- nauwkeurige bodemaanpassing;
- minder grond in het kuilvoer;
- minimale beschadiging van de graszode.

Perfecte balans door de pendelende midden-ophanging
De prestaties van een veersysteem komen in het geding als de gewichtsverdeling over de grond niet overal gelijk is. Bij de KUHN GMD 4011-serie is de maaiunit opgehangen in het zwaartepunt om ervoor te zorgen dat het gewicht gelijkmatig verdeeld is en een hoogwaardig en regelmatig maairesultaat over de gehele breedte gerealiseerd kan worden. Veel succes namens Team Munsterman gewenst. 

Munsterman BV. Blijvers kiezen KUHN!

  • KUHN_GMD4411_TEMMINK_1
  • KUHN_GMD4411_TEMMINK_2
  • KUHN_GMD4411_TEMMINK_3
  • KUHN_GMD4411_TEMMINK_4
  • KUHN_GMD4411_TEMMINK_5

Deel deze pagina