Nieuwe PZ triplecombinatie afgeleverd.

In prettige samenwerking met Agro Service Winterswijk is deze nieuwe KUHN PZ 960 trommelmaaier triplecombinatie afgeleverd. De werkbreedte van de complete maaier kan in drie stappen versteld worden 8,40 meter, 8,65 meter en 8,95 meter. De overlapping kan aan de omstandigheden worden aangepast. De maaier vraagt een laag trekvermogen en maait onder alle omstandigheden.

PRIMEUR PZ 3021 F frontmaaier
Terwijl de meeste maaierbouwers zich volledig focussen op schijvenmaaiers, blijft Kuhn zowel trommel- als schijvenmaaiers bouwen. De trommelmaaier is een Nederlands fabricaat. Deze wordt door Kuhn-Geldrop gebouwd. In een ver verleden was de fabriek van Piet Zweegers (PZ).
Er zijn al zeven van de PZ 3021 F's in gebruik bij onze klanten. Nederland is een heus trommelmaaierland. 'In de vlakke weiden kan een schijvenmaaier prima zijn werk doen. Bij wat oneffen land of bolle percelen worden de voordelen van deze maaier zichtbaar. Terwijl een molshoop of een plas water de schijvenmaaier afremt, draait de trommelmaaier gewoon door.'

hDe PZ 3021 F is geheel opnieuw opgebouwd. Hier is voor het eerst samengewerkt tussen de researchafdelingen van beide maaiertypen. Dat is onder meer te zien aan de voor schijvenmaaiers kenmerkende roggebek. De 3021 F is een wat zwaarder type maaier. Er zijn maaiers voor onder en voor boven de 125 pk. Al naar gelang de werkbreedte. De maaier is ook perfect bij stalvoedering.

Heel veel succes gewenst met deze mooie combinatie! 

Munsterman BV. BE STRONG. BE KUHN

  • PZ_ASW_MEI2020_1
  • PZ_ASW_MEI2020_2
  • PZ_ASW_MEI2020_3

Deel deze pagina