Nieuwe BECO BREVIS 100 afgeleverd

Sjoerd Frielink Multidiensten uit Winterswijk heeft een nieuwe BECO BREVIS 100 in gebruik genomen.
Deze kipper is op maat afgeleverd met lucht- en hydraulische beremming en klemmen voor handgereedschap.

Doordacht & duurzaam: dát is BECO
BECO kipwagens zijn toonaangevend als het gaat om transport in het grondverzet en de landbouw in de breedste zin van het woord. Bij BECO begrijpen ze maar al te goed dat kipwagens bij onze klanten onderdeel van een belangrijk logistiek proces uitmaken. Daarom onderhoud BECO zowel tijdens de ontwikkeling als tijdens de gebruiksfase nauwe contacten met ons en onze eindgebruikers. Zo blijft BECO ook trouw aan Munsterman's gedachtegoed: BECO ontwikkelt kipwagens dóór de praktijk, voor de praktijk. Dit doen ze in Vianen inmiddels al meer dan 40 jaar, naar volle tevredenheid van onze klantenkring.

Vanuit deze filosofie heeft BECO een compacte 2-asser ontwikkeld: de BREVIS 100. Deze is, zoals alle BECO kipwagens, opgebouwd uit doordachte componenten met een zeer duurzaam karakter. Dit staat garant voor maximale prestaties, minimale gebruikskosten en (zeer) lange levensduur. Dus kiest u voor een BECO BREVIS 100 dan kiest u voor de best mogelijke investering. Op korte én lange termijn.

Overtuig uzelf: de feiten op een rij
Op deze website van BECO zetten zij de feiten voor u op een rij. In meerdere hoofdstukken toont BECO u de belangrijkste ins en outs van de BREVIS 100. Ervaar het verschil en kom tot de conclusie dat de BECO BREVIS kipwagen uw beste keus is. Wij wensen de vakmannen van Sjoerd Frielink Multidiensten veel succes met deze nieuwe BECO BREVIS 100.

Munsterman BV - Trots BECO dealer!

  • BECO_Munsterman_1
  • BECO_Munsterman_2
  • BECO_Munsterman_3
  • BECO_Munsterman_4

Deel deze pagina