Nieuwe New Holland T6.180 DCT afgeleverd

Een zeer complete nieuwe New Holland T6.180 zes cilinder is afgeleverd aan Lettink Westendorp. Ook deze tractor is uitgevoerd met de excellente Dynamic Command transmissie.

Dynmic Command
De Dynamic Command transmissie is door New Holland zelf ontworpen en wordt gebouwd op een nieuwe, specifieke productielijn in de fabriek van New Holland. Controles volgens World Class Manufacturing garanderen een consequent hoge kwaliteit die gemeten wordt door het hele productieproces, van de machinale bewerking tot de eindtests. Wat betreft het ontwerp, verbetert de gloednieuwe 24x24 Dynamic Command de efficiëntie. Er is minder vermogen nodig om de transmissie te besturen, waardoor Lettink Westendorp een hoger werktempo kan aanhouden met een zuiniger brandstofverbruik. In de kern van de acht-traps halfautomatische Powershift transmissie met drie groepen zit het concept van de dubbele koppeling, waarmee naadloos kan worden geschakeld, net zoals bij de Auto Command transmissie.

Intellisteer geïntegreerd sturen
Om de T6.180 zeer doeltreffend in te kunnen zetten is ook op deze tractor een af-fabriek GPS Intellisteer systeem gemonteerd. IntelliSteer is een volledig geïntegreerd, door New Holland ontworpen en ontwikkeld automatisch stuursysteem. Het is de ultieme geleidingsoplossing die met één druk op de knop de complete machinesturing regelt. De T6.180 gebruikt een enkel geïntegreerd display met de IntelliView IV voor machinefuncties, automatische geleiding, kartering en werktuigbediening. Het T3-terreincompensatiesysteem gebruikt sensoren om het rollen, hellen en slingeren van de machine te berekenen en op die manier overgeslagen terrein en overlappingen in gebieden met een glooiende en ruige ondergrond te minimaliseren. Het systeem functioneert dankzij modem en SIM kaart op twee centimeter nauwkeurig.

Wij wensen Lettink Westendorp heel veel succes, rij- en werkplezier met deze moderne (zaai)tractor.

Munsterman BV. Trots New Holland Dealer!

  • Lettink_T6180DCT_1
  • Lettink_T6180DCT_27
  • Lettink_T6180DCT_30
  • Lettink_T6180DCT_35
  • Lettink_T6180DCT_8

Deel deze pagina