Nieuwe New Holland T6.155 DCT afgeleverd

Een prachtige New Holland T6.155 Dynamic Command is afgeleverd aan Meuleman Hoveniers. Een sublieme tractor met de magnifieke Dynamic Command transmissie.

DYNAMISCHE BEDIENING ONDER ALLE BEDRIJFSOMSTANDIGHEDEN
De geheel nieuwe Dynamic Command transmissie, het resultaat van uitgebreid overleg met klanten en diepgaand onderzoek, ontwikkelings- en testprocessen, is nu verkrijgbaar op het 6-cilindermodel van de T6.180, alsook op de 4-cilindermodellen van de T6.145 - 175. De transmissie is ontworpen met nog meer versnellingen in de meest gebruikte werkbereiken, zodat u de snelheid van uw T6 perfect kunt afstemmen op de te verrichten werkzaamheden. Bovendien maakt de mogelijkheid om vrijwel direct van richting te veranderen werkzaamheden op het land, maar ook werkzaamheden met de lader, nog eenvoudiger en efficiƫnter.

8-TRAPS SEMI-POWERSHIFT
Met de 24x24 Dynamic Command transmissie kunt u onder belasting tussen acht versnellingen schakelen, zonder van groep te moeten veranderen. Dankzij het grote transmissiebereik binnen de drie groepen, die overeenkomen met de meest gebruikte snelheden tijdens werkzaamheden op het veld of de weg, hoeft u niet halverwege een taak van groep te veranderen, voor meer productiviteit op het veld en de weg.

Wij wensen Meuleman Hoveniers heel veel werk- en rijplezier met deze machtige New Holland T6.155 Dynamic Command.

  • T6155DCT_Meuleman_1
  • T6155DCT_Meuleman_16
  • T6155DCT_Meuleman_19
  • T6155DCT_Meuleman_3
  • T6155DCT_Meuleman_6

Deel deze pagina