GENIE GS-1330m (2x) voor de verhuur

Genie's eerste twee low level access schaarhoogwerker zijn gearriveerd bij Munsterman BV! Deze schaarhoogwerker heeft een platformhoogte van 3,9 meter en een werkhoogte van 5,9 meter. Door de kleine afmetingen van 1,4 meter lang en 0,78 meter breed en zijn lage gewicht van 885 kg is de GS-1330M uitermate geschikt voor installatiewerkzaamheden in gebouwen. Door zijn afmetingen en gewicht past hij gemakkelijk in serviceliften met een capaciteit van 1000 kilogram. De platformcapaciteit van de GS-1330M bedraagt 227 kilogram en staat daarom toe dat er twee personen tegelijkertijd werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het platform is uitschuifbaar om meer reikwijdte en werkruimte te creƫren.

Elektrische rij-aandrijving
De GS-1330M is de eerste Genie schaarhoogwerker met elektrische aandrijving in plaats van hydraulisch. Dit heeft als voordeel dat de aandrijving efficiƫnter omgaat met de energievoorraad. Daarnaast is hij krachtiger, zelfs bij een laag accuniveau.

Beschikbaarheid en huurprijzen
Wij hebben grote verwachtingen van deze micro schaarlift in de low level access categorie. De machine is per direct toegevoegd aan onze huurvloot en beschikbaar. Voor tarieven en huur neemt u contact op met Wilfred Gemmink.

Munsterman Hoogwerkers - I could lift you up, Safe and Sound!

  • GENIE_GS1330m_1
  • GENIE_GS1330m_2
  • GENIE_GS1330m_3


 

Deel deze pagina