Pre-order uw nieuwe Schuitemaker Rapide!

Schuitemaker lanceert op de Agritechnica 2019 in Hannover de nieuwe lijn Rapide dubbeldoelwagens: sterk, betrouwbaar en altijd inzetbaar in drukke oogstperioden. En nu nog sneller en zuiniger in het dagelijks gebruik van de loonwerker.

Uiteraard beschikt de nieuwe Rapide over de bekende Schuitemaker Trailing pick-up (incl. de standaard uitgeruste pendelende zwenkwielen voor betere bochtvolging en zodenbescherming). Het bewezen onderscheidende pick-up-systeem van Schuitemaker, zorgt voor perfecte bodemvolging en optimale bodemvrijheid in combinatie met een soepele en vooral schone gewasstroom bij het opraapproces.

Omdat voor elke loonwerker tijd = geld betekent, zeker in oogsttijd, heeft Schuitemaker de Rapide opraapwagen nog verder ontwikkeld zodat het gras snel en efficiënt kan worden binnengehaald met behoud van een continue hoge snijkwaliteit.
Dankzij de nieuwe Schuitemaker PowerRotor loopt de aandrijflijn en het snijwerk soepeler dan ooit, zelfs in de zwaarste grassoorten. Tevens introduceren we het nieuwe Schuitemaker Autoload systeem; volautomatisch laden zodat dit zelfs voor de meer onervaren chauffeurs gemakkelijk en snel verloopt.

Uniek in de markt is het nieuwe gepatenteerde Schuitemaker Rapid Release voorbord (standaard op de 1000-serie). Hiermee kan de volle laadbak in één soepele beweging snel én volledig worden geleegd, zodat de volgende laad- en losronde ook weer optimaal kan plaatsvinden.

De volledige lijn Veenhuis en Schuitemaker machines zijn leverbaar bij Munsterman BV in Varsseveld en Enschede.

Deel deze pagina