Nieuw dealerschap met Goupil

Klik voor een video op de onderstande foto!

Afbeeldingsresultaat voor goupil g4
100% elektrisch voertuig
Bent u op zoek naar een duurzaam, elektrisch voertuig voor transport, bezorging of onderhoudswerkzaamheden? Vergeet de bezorgfiets, de dieseltruck voor tuin- en parkonderhoud of die onzuinige wagen voor intern transport op een industrieterrein: de Goupil G4 is 100% elektrisch en wordt op maat gemaakt.

Innovatief
De Goupil G4 is uitgerust met de kenmerken waardoor de G3 en E-Worker zo succesvol waren en biedt u het hoogste comfort en prestaties. Alle componenten van het voertuig zijn volledige her-ontworpen tot een kwaliteitsniveau welke de normen in de markt overtreft. Het stalen chassis biedt bescherming tegen vervorming en ongeëvenaarde modulariteit, het onderstel zorgt voor comfort en een perfecte stabiliteit zelfs bij maximale belasting; stuurinrichting en remsysteem zijn ook opnieuw ontworpen voor een directe en soepele reactie op het commando van de bestuurder. De Goupil G4 biedt een unieke rijervaring voor een bedrijfsvoertuig in deze klasse.

Veelzijdig
Zoals alle modellen die Goupil zo succesvol maken, is ook de G4 uitgerust met het modulaire chassis concept en biedt ongekende veelzijdigheid. De G4 kan aangepast worden aan uw business en biedt aangepaste apparatuur voor het ophalen van huishoudelijke of organisch afval, onderhoud van parken en tuinen, gebouwen onderhoud, deliveries, etc. Met een laadvermogen variërend tot wel 1.200kg en een autonomie tot 135km, voldoet de G4 aan de eisen van de meest veeleisende toepassingen.

Laadvermogen
Met een laadvermogen tot 1.226kg, overtreft de Goupil G4 duidelijk de normen van de markt en biedt u hiermee een unieke laadcapaciteit.

Stop & go
Perfect elektrisch aangepast aan de «Stop & Go» toepassingen. De G4 gaat verder, ergonomisch ontworpen voor het ophalen en leveren van goederen, dit ziet u terug in: stoelhoogte, laadvloerhoogte, en cabine toegang.

De cabine
De 1.2m brede nieuwe cabine biedt unieke ruimte en zichtbaarheid voor een bedrijfsvoertuig van deze klasse en de besturingspositie is zo ontworpen dat de bestuurder optimaal zicht heeft. Verlichte knoppen eenvoudig binnen handbereik. Het LCD-scherm biedt een uitstekend visueel comfort en directe controle over de belangrijkste data van het voertuig. De G4 cabine biedt ook extra opslagruimte tussen de stoelen en achter de rugleuningen.

Compacte afmeting
De G4 Goupil is een compact bedrijfsvoertuig voor professionals. Resoluut modern, met grote ruiten (achterkant en zijkant) en zeer compacte afmetingen. Rijdt rustig en veilig in stadcentra of gesloten locaties (resorts, industrieterreinen).

Energie
De G4 is leverbaar met verschillende accupakketten die voldoen aan uw actieradius behoefte. U kunt kiezen uit 3 industriële lood-zuur accupakketten (8.6kWh, 11.5kWh, 15.4kWh) en 2 accupakketten met Lithium (LiFeP04) technologie (7.2kWh, 12kWh). De G4 kan ongeacht de gekozen technologie middels een normaal oplaadpunt (16A, 220V) opgeladen worden. Lithium geeft meer flexibiliteit en mogelijkheid om deelladingen uit te voeren.

Deel deze pagina