Nieuwe New Holland TeleHandler serie

New Holland heeft op de EIMA in Bologna (IT) afgelopen week niet alleen de hagelnieuwe T5 mét AutoCommand transmissie gelanceerd maar ook een splinternieuwe TH verreikerserie! En die nieuwe verreiker serie is niet langer blauw meer maar geel. Natuurlijk is de kleurstelling niet het enige wat er veranderd is. Onderhuids heeft de verreikerserie flink wat verbeteringen gekregen die de nieuwe serie compleet maken.

TeleHandler TH
De nieuwe verreiker serie heet voortaan TH, dit staat voor TeleHandler en de typenummers zijn gebaseerd op de machinespecificaties. Zo kan je aan de motorkap al aflezen of je met een 6 of 7 meter giek te maken hebt en wat het maximale hefvermogen van de machine is. De nieuwe gele kleurstelling sluit helemaal aan bij de Construction machine lijn met (compacte) wielladers, graafmachines, schrankladers en graaflaadcombi machines. Ook de oogstmachines zijn herkenbaar aan de gele kleurstelling. Daarnaast is de ondertrein van de nieuwe TH serie donkergrijs wat de machine een zeer chique uitstraling geeft.

De New Holland TH verreiker serie is flink uitgebreid en bestaat nu uit 6 modellen en maar liefst 14 uitvoeringen. De nieuwe S-versie is het instapniveau en dat is echt geen kale machine. Deze S lijn is leverbaar op de TH6.32 en de TH7.32 met motorvermogens van 133 pk en qua specificaties basic uitgerust. Zo heeft deze machine een open differentieel op de achteras en een kleinere hydrauliekpomp. Ook de uitkiephoek is kleiner dan de andere varianten.

Classic Serie
De  Classic versie is verkrijgbaar in alle varianten met een 6, 7 of zelfs 9 meter giek. Deze Classic versie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld veehouders die op zoek zijn naar een degelijke en betaalbare verreiker op hun bedrijf. De belangrijkste specificaties van de Classic versie omvatten o.a. een sperdifferentieel op de achteras voor extra trekkracht, een grote hydraulische pomp met een variabel debiet en een omkeerbare ventilator om de radiateur en het gehele koelpakket regelmatig schoon te blazen.

Plus Serie
De Plus versie is weer een extra uitvoering bovenop de Classic versie en heeft diverse comfortopties die het leven van de bestuurder veraangenamen. Zo is de verreiker uitgerust met een luchtgeveerde stoel, telescopische stuurkolom en een Heating Ventilation Airco unit (HVAC). Daarnaast is de machine uitgerust met een hydraulische snelkoppeling waarmee werktuigen en aanbouwdelen gemakkelijk te wisselen zijn.

Elite Serie
Als laatste is de TH serie leverbaar in de Elite versie. Deze uitvoering is de top-of-the-range met alle denkbare luxe die een bestuurder zich maar kan wensen. Zo heeft de Elite versie een 146 pk motor voor krachtige prestaties en allerlei geavanceerde opties zoals hydraulische drukafvoer, een verwarmde en luchtgeveerde stoel en LED verlichtingen aan de voor en achterzijde van de verreiker.

Nieuwe transmissie
De New Holland TH verreiker serie heeft een geheel nieuwe transmissie gekregen met een elektronische modulatie voor een betere schakel- en shuttlebediening. Op de S en Classic versie zijn de standaard 4×3 transmissies te verkrijgen waarbij de tweede en derde versnelling verbeterd zijn voor werken op bijvoorbeeld een graskuil. Op de Plus en Elite versies zijn de 6×3 transmissies leverbaar en die hebben 2 shuttle modi vooruit/achteruit en een automatische schakelmodus voor het rijden tijdens transport. Bovendien heeft de Elite versie zelfs een extra automatische schakel- en shuttle functie voor nog betere prestaties tijdens het werken op het erf.

Uiteraard zijn alle machines leverbaar via Munsterman BV in Varsseveld of Usselo.

Munsterman BV. Trots New Holland dealer!
(bron: https://bit.ly/2T8e7UC)

  • Telehandler_7_37_Munsterman_1
  • Telehandler_7_37_Munsterman_2
  • Telehandler_7_37_Munsterman_3
  • Telehandler_7_37_Munsterman_4
  • Telehandler_7_37_Munsterman_5
  • Telehandler_7_37_Munsterman_6
  • Telehandler_7_37_Munsterman_7
  • Telehandler_7_37_Munsterman_8

Deel deze pagina