×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 166 niet laden

Nieuwe New Holland T6.125S afgeleverd

  • Marge: Nee

AkzoNobel Hengelo is een van de productielocaties van AkzoNobel en behoort tot de 'Specialty Chemicals' groep. De locatie produceert zout, zoutspecialiteiten en energie. Op het terrein bevinden zich twee fabrieken die nauw samenwerken; het Zoutproductiebedrijf Industrial Salt en het Zoutverwerkingsbedrijf Salt Specialties. AkzoNobel Hengelo telt circa 330 vaste medewerkers.​ 

AkzoNobel heeft op de locatie Hengelo (OV) een prachtige nieuwe New Holland T6.125 S in gebruik genomen. De tractor is uitgevoerd met een Electro Command transmissie. De T6 tractor wordt aangedreven door een ECOBlue™ HI-eSCR (hoog-efficiënte selectieve katalytische reductie) Nef-motor, ontwikkeld door New Hollands zusterbedrijf FPT Industrial. Deze Tier 4B-conforme motoren bieden drie grote voordelen: 

Prestaties: meer vermogen, koppel, koppelreserve en motorvermogenbeheer met behoud van een uitstekende overgangsrespons;
Efficiënte werking: het verbruik (diesel plus AdBlue) is gelijk aan of beter dan dat van een Tier 4A T6. U profiteert eveneens van lagere bedrijfskosten voor de totale levensduur van de tractor.
Eenvoud: de eenvoudiger motorinstallatie verzekert hoger vermogenspotentieel en het gereduceerde koelsysteem biedt een efficiëntere werking.

Wij wensen alle medewerkers van AkzoNobel heel veel werk- en rijplezier met deze mooie nieuwe blauwe New Holland tractor.

Munsterman BV. Trots New Holland dealer!

  • Akzo_SEP18_1
  • Akzo_SEP18_2
  • Akzo_SEP18_3

Deel deze pagina