×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 166 niet laden

Nieuwe KUHN GA9531 afgeleverd

Veel KUHN afleveringen momenteel.
Door een zeer actief "voorkoop beleid" op het gebeid van hooibouwmachines kunnen wij (meestal) net op tijd onze verkochte KUHN machines afleveren.

KUHN GA9531 voor de familie Temmink
De familie Temmink heeft een nieuwe KUHN GA9531 hark in gebruik genomen. De GA9531 is de grootste dubbele rotoren cirkelhark ooit door KUHN geproduceerd. Vele details maken het werken met deze nieuwe generatie harken plezierig. Een steun voor de aftakas, degelijke steunpoot, beweegbare aanbouwpunten en een kabel/slangen garderobe maken het aan- en afkoppelen eenvoudiger.

Wat er ook op of aan zit, de tanden van de hark moeten uiteindelijk het werk doen. De positie en bewegingen van de tanden, gestuurd door de optimaal vormgegeven curvebaan maken het verschil. KUHN biedt als enige een rotor met vele unieke en gepatenteerde eigenschappen die de harkwerking en zwadvorm sterk verbeteren. De tandarmen met dubbele knik (hyper-tangentiaal) en licht stekende tanden zorgen voor een optimaal resultaat.

Een standaard reservewiel beperkt stilstand. Door de vele indicaties op de machine heeft u een goed overzicht van de instellingen. De uithefhoogte op de kopakker kan gemakkelijk worden ingesteld. Wij wensen de familie Temmink heel veel werkplezier met deze nieuwe KUHN.

Munsterman BV. BE STRONG - BE KUHN

  • KUHN_GA9531_4
  • KUHN_GA9531_6
  • KUHN_GA9531_7
  • KUHN_GA9531_9

 

Deel deze pagina